Friday, January 21, 2011

main main tukar status.

ramai orang bingung apa status aku sekarang ni.
lagi lagi dekat facebook bukan main gah aku letak ' in a relationship '.
nak tergelak sikit pun ada jugak.
sebab aku tak ada boyfriend.
orang yang aku sayang tinggalkan aku sebab agama.
yang mana aku tak menyesal sikit pun sebab kenal dia.
sebab tak ada boyfriend lah aku nak berangan kejap.


p/s: alahai.semuanya duk wish la apela.kate tahniah la ape la.
aku buat macam tu saja saja je.esok aku tukar 'widowed' pulak okay.
jangan lupa buat muka terkezot okaay?HAHA

2 comments:

  1. haha.lebih kurang la tu kan.
    yang penting kena tinggal sebab agama.
    :)

    ReplyDelete